Bading i varmtvannsbassenget på Bjorbekktunet

Tenk å være 5 år og kunne svømme under vann! I Asdal barnehage drar vi hver uke og bader i varmtvannsbassenget på Bjorbekktunet!

I Asdal barnehage får alle barna på Skogstroll tilbud om bading. Skogstroll er avdelingen for de eldste og nest eldste barna i barnehagen.

Vi leier bassenget 1 time hver uke. Barna blir delt i 2 grupper og hver av gruppene får tilbud om å bade annenhver uke.

I det deilige og varme vannet på Bjorbekktunet blir barna venn med vannet: de leker seg i vannet og noen prøver seg uten armringer. Vi opplever at etter svært få ganger på bading er barna mye tryggere, og utfolder seg i vannet. Flere barn har lært å svømme, og særlig dykking er spennende!

Alle voksne som er med på bading har godkjent livredningskurs.

Vi er svært heldige som får leie bassenget! Etter at vi har badet smaker nistematen vi har med aldeles fortreffelig!