Ledige barnehageplasser i Asdal barnehage!

Ledige barnehageplasser i Asdal barnehage høsten 2021! Søknadsfristen til hovedopptaket er 01.03.21. Barnehagens åpningstid er 06.30-16.30

Asdal Barnehage er en privat barnehage som ligger lokalisert som nærmeste nabo til Asdal skole. Barnehagen har 38 barn og har 3 avdelinger: En for de aller minste, en for de mellomste og en for de største barna. Barnehagen har et dyktig, lekent og stabilt personale med stor omsorg for barna. Vi bruker aktivt området rundt Asdal skole flere ganger i uken hvor det er flotte turmuligheter, klatrepark, fotballbane og lysløype.

Asdal barnehage er en fullkost barnehage. Her får barna servert alle måltider, frukt og drikke. 2 dager i uken lager vi varm lunsj oftest fra bunnen, hvor vi vektlegger å bruke gode råvarer.

Vår åpningstid er 06.30-16.30

Asdal barnehage har utvidet kristen formålsparagraf. Dette innebærer at barnehagen vektlegger de kristne grunnsverdiene, noe som særlig kommer fram ved markering av de kristne høytidene, historier og sanger som blir sunget i barnehagen.

Vi tilbyr bading i varmtvannsbassenget på Bjorbekktunet for de eldste og de nest eldste barna gjennom hele året. Her blir barna "venn" med vannet, blir trygget og flere lærer også å svømme! (Bassenget er for tiden stengt på grunn av Korona, men så fort det åpner igjen er vi klare!)

Ta gjerne kontakt dersom dette er aktuelt for din familie! Vi er med på Arendal kommunes hovedopptak, og alle søkander må sendes på https://www.arendal.kommune.no/tjenester/barnehage/ innen 1. mars 2021!

Har du spørsmål, eller ønsker å komme på besøk? Kontakt styrer Solveig Woie Christiansen på tlf: 97580565